Obrazec za kritje stroškov omrežnine za vodovodno omrežje, kanalizacijo in čistilno napravo 

Izpolnite lahko spodnji spletni obrazec in ga odpošljete s pritiskom na gumb Pošlji, ali pa ga prenesete kot PDF dokument, natisnete in po elektronski ali navadni pošti pošljete na sedež podjetja.

________________________________________________________________________________________

Kritje stroškov omrežnine za vodovodno omrežje, kanalizacijo in čistilno napravo 

(Sklep Občine Gornja Radgona št. 316/2020)

Župan Občine Gornja Radgona je dne 22. 10. 2020 sprejel SKLEP št. 316/2020, s katerim se izvede začasni ukrep, in sicer:

  1. Občina Gornja Radgona bo za čas od 17. 10. 2020 pa vse do preklica veljavnosti določb Odloka o omejitvi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št. 67/20, 78/20, 103/20, 124/20, 138/20 in 143/20), uporabnikom storitve oskrbe s pitno vodo ter odvajanja in čiščenja komunalne odpadne vode, ki so poslovni subjekti, ki delujejo na območju Občine Gornja Radgona in ki zaradi veljavnosti navedenega odloka ne morejo izvajati svoje dejavnosti, krila stroške omrežnine, in sicer za mesec oktober v višini 50 %, v naslednjem obdobju pa sorazmerno času trajanja ukrepov (če gre za celi mesec v celoti oz. 100%).
  2. Do kritja stroška omrežnine bodo upravičeni samo tisti upravičenci pri katerih bo ugotovljeno, da zaradi izpolnjevanja odloka iz točke 1. tega sklepa, ne smejo izvajati svoje poslovne dejavnosti v svojih poslovnih prostorih in bodo v tej zvezi izpolnili posebno vlogo.
  3. Če so na naslovu upravičenca stalno ali začasno prijavljene osebe in vodovodni priključek za poslovni prostor ni ločen od tistega za stanovanjski prostor, oprostitev plačila ni možna (poslovni subjekt, ki deluje na domačem naslovu…).
  4. Upravičenci lahko uveljavljajo predmetno pravico na podlagi vloge z uporabo obrazca na spletni strani javnega podjetja Komunala Radgona d.o.o. ali s pisno vlogo na elektronski naslov podjetja – Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

 

Za izpolnjene vloge, ki bodo posredovane do vključno 5. v mesecu, bo kritje stroškov upoštevano že pri obračunu za prejšnji mesec. 

 

 

 

Izpolnite spodnji obrazec in ga pošljite.


Vsa polja so obvezna. Podatke o odjemnem mestu najdete na računu.

 

 

Odgovorna oseba zgoraj navedenega poslovnega oz. družbenega subjekta IZJAVLJAM, da podjetje, poslovni subjekt oz. družbeni subjekt  od 17.10. 2020 dalje ne izvaja gospodarske dejavnosti ali drugih storitev zaradi izpolnjevanja določil 2. člena Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev v Republiki Sloveniji.